Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Umeå Koloniträdgårdsförening

Hej!

Nu har jag glömt bort hur jag gick in för att redigera i trädgårdens program etc. Tacksam om hälp, har inte hittat något svar på denna i forumet.
Ann-Kristin Lydig Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Ann-Kristin! Du loggar in med användarnamn (epostadress) och lösenord. Öppnar Min trädgård, Redigera trädgård. Gör dina ändringar och Uppdatera/spara
    Lycka till!
    /Gunnel
    Gunnel Carlson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.