Tusen trädgårdar

Hej!
Nu har jag hållit på en god stund med att 1) fixa användarnamn och lösenord efter konstens alla instruktioner - får det inte att funka när jag sen ska logga in igen. 2) försökt anmäla mig till Tusen Trädgårdar - finns ingen grön knapp för registrering och ingenstans att fylla i namn m.m. Så nu struntar jag i det här att öppna min trädgård. Det här kan ni väl ändå göra enklare - ni får inga nya trädgårdar på detta sätt.
Mvh
Thyra Axelsson thyrax@telia.com
Thyra Axelsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Thyra! Synd att du tycker det är besvärligt. Jag hjälper dig gärna. Man loggar in med användarnamn och lösenord och Skapar sin trädgård - som att jag göra en egen hemsida för sin trädgård. Där fyller man också i att man vill vara med på Tusen trädgårdar.
    Har du bekymmer med lösenord så mejla mig så hjälper jag dig gärna.

Gunnel Carlson
  • Hej Gunnel!
    Tack för hjälpen - nu är jag med på Tusen trädgårdar.
    Mvh
    Thyra Axelsson
    Göinge trädgårdssällskap
    Thyra Axelsson
  • Bra gjort. Trägen vinner!