registrerad?

Hej
Jag var in igår på Trädgårdsriket och har fått lösenord skickat till mitt mejl. Men det jag skrev om trädgården igår är borta. Vad har jag gjort för fel?

vänliga hälsningar
Karin Gidlöv

Karin Gidlöv Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hmmmm. Kanske glömde du att uppdatera?  Rutan Uppdatera sitter till höger på sidan du är inne på när du fyller i uppgifter. Man måste uppdatera efter varje ändring. Lycka till!
    Gunnel Carlson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.