Problem med kartsök

Jag har problem med att söka trädgårdar via kartan. Som det är nu verkar det vara helt olika sökresultat som dyker upp beroende på om jag väljer kommun, landskap eller ingenting alls när jag klickar på "Sök" för att hitta trädgårdar i min närhet (Stockholm med omnejd). Väljer jag t.ex. Botkyrka kommun får jag helt andra sökträffar än om jag väljer Södermanland, trots att Botkyrka ligger i Södermanland. Det är dessutom bara en bråkdel av sökträffarna som faktiskt syns på kartan om jag jämför med listan över sökträffar.
Alex Gilljam Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Alex! En anledning kan vara att träffen bara visar tio trädgårdar i taget sedan måste man gå till nästa sida. Om det finns många trgdr i området, vilket det gör i Södermanland så finns det oxå mångasidor. Kolla igen o hör av dig igen!
    Gunnel Carlson
  • Ah, ja det stämmer nog! Såg nu att det finns en karta med samtliga trädgårdar på förstasidan för Tusen Trädgårdar, så kan ju använda den i stället.
    Alex Gilljam