Det går ej att logga in på webbplatsen

Hej, jag har ett befintligt konto på www.tradgardsriket.se som jag försöker logga in med men får ett felmeddelande ovanför inloggningsformuläret. Hur gör jag?

Mikael Support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej, på inloggningssidan kan man få två olika felmeddelanden beroende på om man angivit ett felaktigt användarnamn eller ett felaktigt lösenord.

Felaktigt användarnamn
    Om felmeddelandet säger att det användarnamn som angivits är felaktigt betyder det att användarkontot inte är registrerat på www.tradgardsriket.se. Kontrollera att rätt användarnamn angavs eller Registrera ett nytt användarkonto

Felaktigt lösenord
    Om felmeddelandet säger att det angivna lösenordet är felaktigt kan man begära ut ett nytt lösenord genom att klicka på länken Glömt ditt lösenord intill felmeddelandet.

Mikael Support
  • Hej. Jag kommer inte in fastän jag ändrat mitt lösenord. Dessutom finns min trädgård inte med i listan fastän jag anmält den för visning. Vill ni inte ha mig med? Vänlig hälsning Eva

Eva Wandenor
  • Hej Eva! Såvitt jag kan se har du bara gjort en registrering och inte gått vidare o registrerst ngn trädgård. Det finns inga uppgifter alls om trädgård! Hör av dig igen så fort som möjligt!!!!!

Gunnel Carlson Webmaster
  • Jag har gått in på www.tradgardsriket.se som jag fick av Turistbyrån i Ängelholm. den enda plat jag hitta i NV Skåne ät Molins Trädgård, som jag tröttnat på.
    Om jag söker på Skåne och tusen trädgårdar hittar jag inget.Molin kom efter en sökning på Skåne och tusen trädgårdar samt Höganäs.
    Hur många platser i Skåne finns det på 1000 trädgårdar i NV Skåne och hur hittar jag dem ???

Stig Holtzberg
  • Hej Stig,

Det många som besöker Trädgårdsrikets webbplats just nu på grund av helgens event. Det är därför vissa driftstörningar som vi hoppas ska vara lösta så snart som möjligt.

Malin Support
  • Man kan via studieframjandet.se/tusen få fram en sida med enbart adresser som pdf-fil att printa ut till alla som är med på eventet - om det känns segt att vänta på Trädgårdsriket.

Gunnel Carlson Webmaster
  • Hej! Har försökt ändra min mailadress, men lyckades inte. Till slut har allt låst sig och jag kommer inte in på min sida och inte heller på sidan för att registrera på nytt. Får meddelandet. your IP..... has flagged for serious problems. Har varit inne och försökt åtgärda utan framgång, fått besked att sidan är hackad.
    Tyvärr verkar det som om jag måste avstå från att vara medlem.

Agneta Bergström
  • Hej
    Har registrerat mig, men går inte att logga in. Får svar om fel lösen.
    När jag beställer nytt lösen, får jag ett mail och ombedes att kopiera det nya lösenordet - men det finns inget att kopiera.
    Med vänlig hälsning
    Koloniföreningen Kållandet
    Tommy Schlegel

Tommy Schlegel
  • Jag har skickat ett nytt lösenord till dig per mejl
    hälsar Gunnel

Gunnel Carlson Webmaster
  • Tack Gunnel!
    Problemet löste sig så småningom i går, med nytt lösenord.
    Koloniföreningen Kållandet är nu med.

Tommy Schlegel
  • Vad bra! Fast - nu måste du använda det lösen jag mejlade dig för att komma in i fortsättningen....

Gunnel Carlson Webmaster
  • OK Jag förstår!

Tommy Schlegel