Kan inte logga in

Hej
Jag har bytt epost adress så jag kan inte logga in till tusenträdgårdar . Vad göra?
Anders Hjalmarsson

Anders Hjalmarsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Anders! Även om du bytt e-post är din gamla fortfarande ditt användarnamn så prova med det. När du sedan Redigerar din trädgård och Din profil kan du lägga din nya e-postadress där så att mejl från oss hamnar rätt. Hör av dig igen om du får problem!
    Gunnel Carlson
  • Har skrivit min e-post och lösenordet jag fått, men kommer inte in. Har gått ur och börjat om, men då säger den att min e-post redan finns? Hur gör jag?
    Bengt Ragnar
  • Jag behöver se din epostadress för att kunna hjälpa! Vill du inte lägga den här så mejla mig på gunnelcarlson56@gmail.com
    Gunnel Carlson
  • Kan inte logga in. Vill anmäla till Tusen TRÄDGÅRDAR 2018
    Irene Wennergren
  • Hej Irene! Kul att du vill vara med! Gå in på www.tradgardsriket.se och klicka på fliken Tusen Trädgårdar så står det precis hur du ska göra. Lycka till och hör av dig igen om du tycker det är besvärligt. Glöm inte att fylla i ALLA fält som du kan.

Gunnel Carlson
  • Kan inte logga in med det nya lösenordet.
    Försökt med att kopiera och klistra in det nya jag fått, men jag misslyckas
    Försökt 2 gånger.
    Ska anmäla min trädgård till Tusen Trädgårdar den 1 juli. Jag trodde den var anmäld. Har deltagit 2 gånger tidigare.
    Charlott Börjesson
  • Hej Charlott! Varje TuT är ny så man måste kryssa för varje gång.
    Mejla mig din epostadress så kollar jag
    gunnelcarlson56@gmail.com

Gunnel Carlson
  • Hej,
    vill gärna visa min trädgård men kan omöjligt logga in. Har valt nytt lösenord men det går ej att logga in med. Varför???? Har hållit på en timme...
    Lena Siöwall
  • Hej Lena! Mejla mig så hjälper jag dig men jag kan inte göra det utan att veta din mejladress.
    hälsar Gunnel

Gunnel Carlson
  • Hej Gunnel,
    min mailadress är siowall50@hotmail.com.
    Tacksam om jag får hjälp!
    Lena Siöwall

• Vill anmäla mig till tusen trädgårdar.Står att jag är registrerad,men är jag det.?
    Får inget nytt lösenord.
    Anita Eliasson
  • Hej! Jag tror jag har ungefär samma problem som andra! Jag var registrerad men kommer inte in nu efter sommar och semester. Jag hade funderingar på om jag skulle registrera vår trädgård inför 2020, och har gått och värkt på det några veckor, vilket tydligen resulterade i att jag inte kommer in igen. Försöker jag registrera om mig så säger man att det redan finns någon som jag, men då jag försöker igen så är lösenordet fel, och efter flera försök vill jag ha ett nytt lösenord, då finns jag redan registrerad och kan inte komma vidare. Ett moment 22.

Ingela Lénberg