Inloggning

Har registrerat mig men ej fått uppgifterna som skulle skickas till min mailadress, inte i skräppostmeddelanden heller! Hur gör jag nu?

Carina Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Carina! Uppgifterna brukar komma direkt. Något har blivit fel. Prova igen och om du inte lyckas så mejla mig på gunnelcarlson@swipnet.se.

Gunnel Carlson Webmaster
  • Inloggning. Beställt nytt lösenord eftersom mitt gamla inte fungerade. fick en länk på mailen. Trycker på länken men får upp rutan att det inte stämmer överens och att jag skall beställa en ny. testat dett 3 ggr nu men det blir lika. Det krånglar ofta med inloggning för mig
    Inger

Inger Karlsson