Hur registrerar jag ett användarkonto?

Hej, jag saknar idag ett användarkonto på www.tradgardsriket.se och skulle gärna vilja skapa ett! Hur gör jag?

Mikael Support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej, att registrera sig på Trädgårdsriket för att kunna visa upp sin trädgård, delta i Tusen Trädgårdar samt att delta i Trädgårdsrikets forum går snabbt och enkelt!

Gör så här

1. Klicka på Registrera dig i det lila fältet i det övre högra hörnet av sidan för att komma till registreringen.

1. Fyll i din e-postadress(detta blir ditt användarnamn) och fyll i de blå bokstäverna/siffrorna. Klicka slutligen på knappen Registrera

1. Klart!
    2. Kolla inkorgen i din e-post, där finns användarnamn och lösenord.

Bra att veta

• Ditt användarnamn är din e-postadress.

• Om du försöker registrera ett användarnamn som redan är upptaget kommer du se ett felmeddelande när du klickat på knappen Registrera som påtalar detta. Du behöver då välja ett annat användarnamn (som din e-postadress exempelvis).

• Om systemet visar ett felmeddelande kommer du behöva skriva in den blå koden längst ned i formuläret ytterligare en gång (den ändras för varje gång registreringsformuläret visas)