Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hjälp med kartan

Jag behöver hjälp med att få min trädgård på kartan, både på min egen sida och på den kartan som är på trädgårdsrikets sida.

Anne-Maj Clarmo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anne-Maj! Så här gör du: logga in på din sida och redigera trdägård. Under adressfliken finns det en ruta för longitud och latitud och under den en länk med karttjänst. Klicka på länken skriv in din adress så får du enkelt dina siffror som du sedan lägger in udner longitud och latitud. Det låter klurigare än vad det är. Om du inte kan så hör av dig igen så hjälper jag!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Nej tyvärr, jag vet inte hur man gör. Finns inte redigera trädgård, bara redigera profil.

  Anne-Maj Clarmo
 • Jag hittade till slut men när jag skriver in min adress så hittar han inte longitud och latitud säger han. Försökte ändra i adressen lite men hitta ändå inte. Hur går jag vidare?

  Anne-Maj Clarmo
 • Hej! Det kan vara lite knepigt om man bor ute på landet men skriv då in närmsta by ich sök upp ditt eget hus på kartan, sätt pekaren där så får du latitud o longitud. Om drt inte går hjälper jag dig men då måste du förklara var du bor! Lycka till!!!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Hej igen, nu har jag skrivit in latitud och longitud, men jag har inte hamnat på kartan. Jag är mycket tacksam om ni hjälper mig med det. Latitud 58.283956 och longitud 14.798273 hälsningar Anne-Maj

  Anne-Maj Clarmo
 • Hej Anne-Maj! Fixat. Punkterna fattades på din sida. Så enkelt kan det vara!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Tusen tack, mycket beröm ska du/ni ha för all hjälp och alltid så snabbt.

  Anne-Maj Clarmo
 • Tack! Vi vill ju att det ska bli rätt och bra!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Hej,

  Från och med i morgon kommer vi ha uppdaterat kartfunktionen så att ni kan söka fram adressen eller klicka direkt på kartan för att sätta ut markören. Vi hoppas att det ska hjälpa flera av er som liksom vi tycker att det är lite knepigt att få till koordinaterna korrekt.

  Mer information kommer när funktionen finns tillgänglig!

  Mikael Support
 • Hej! Vår trädgård blir inte synlig på den totala kartan, bara på den karta som ligger bland våra registreringsuppgifter. Däremot kommer trädgården upp i söklistorna. Ser att samma problem drabbat en annan anmäld trädgård här i kommunen också.
  Tacksam för hjälp.

  Agneta Östlund
 • Hej Agneta! man gör det genom att logga in på Min trädgård/redigera och välja Adress/kartuppgifterfliken. Där skriver man in sin adress över katbilden - och uppdaterar!
  Fast vad jag kan se så syns ju din trdägård på kartan?!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Konstigt, men det hjälpte tydligen att jag gjorde om adressregistreringen igår kväll på samma sätt. Trädgården dök inte upp på kartan då men något har tydligen hänt under natten.

  Agneta Östlund
 • Ja det för5klarar saken - allting uppdateras nattetid varje dygn!
  /G

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Hej, nu har vi gjort en vidareutveckling som gör att det nu tar max 10 minuter innan en ny kartposition syns på den totala kartan.

  Ett annat tips är att använda kartan på denna sida http://www.tradgardsriket.se/tusen-tradgardar-2... för att se samtliga trädgårdar som ska vara med under TT2016 i stället för att använda kartan på denna sida (som bara visar de Trädgårdar som man sökt fram - och som har en kartposition) http://www.tradgardsriket.se/sok-tradgardar/

  Lycka till i helgen!

  Mikael Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.