Har problem att logga in

Kan inte komma in på Min sida - tror att det är min gamla e-postadress som spökar, sven-ake.yvonn@telia.com men jag får ju post från er på min nya sven-ake.yvonn@outlook.com. Det går inte att lägga in nytt lösenord på någon av dem. Vad göra ?

Fobos trädgård, S-Å Svensson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Ja det var knepigt. Jag hittar ju er trädgård men inte dig som användare. Ska kolla igen. Om du vill kan jag kryssa för Tusen trgdr 2016 så blir det gjort direkt i alla fall!

Gunnel Carlson Webmaster
  • Hej igen !
    Jag är tacksam om du kryssade i oss. Det är svårt ibland när man lämnar uppgifter om e-postadress, mobilnr, födelsedata - försöker man då göra en ändring någonstans får man till svar att den uppgiften redan är registrerad på annan användare.

Konstigt att inte mitt namn är med - jag har ju hela tiden fått stå med mitt namn och adress och övriga uppgifter. Min nya e-postadress fungerar ju - jag får ju er post. Vi hörs !

Sven-Åke Svensson
  • Obegripligt! Jag kryssar för och ber de mer webbkunniga här kolla uppp dig! Hälsar Gunnel

Gunnel Carlson Webmaster
  • Jag hittade problemet själv. Du har bytt från telia till outlook så du ska använda din gamla epostadress som användarnamn. Då funkar det. men jag kryssar i ändå så är det gjort!