Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Foto upp och ner

Hej, jag försöker uppdatera min trädgårdssida med lite nytagna foto från min IPad, men när jag försöker lägga in dom så kommer de upp och ner, fast jag har försökt att vända på dom i mina bilder innan jag laddar upp till trädgårdssidan. Hur får jag rätt på det?
Mvh
Anki

Kommentarer

 • Hej Anki! Jag har haft samma problem när jag försökt lägga in bilder via min iphone. Det löste sig när jag tänkte på att ta bilderna i formatet bild - inte fyrkant - på telefonen och att hålla telefonen/kameran på bredden när jag tog bilder för publicering, då la de sig rätt. Gå ut i din trdägård och prova det!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • Jag skulle inte använda gravatar eftersom jag inte vill installera det, det finns en annan möjlighet.
  min trädgård är inte på sidan när jag letade efter vad gör jag för fel.

  vitakrala haddebo

  vitakrala
 • Hej Vitakrala! Du måste skriva in longitud och latitud på din sida för att hamna på stora kartan. Logga in och Redigera din trdägård och kolla karttjänsten där!

  Gunnel Carlson Webmaster
 • För mer än tio år seda köpte jag en liten uppstammad rosmarinplanta. Den är nu ca en meter hög och två meter i omkrets. Den blommar då och då, bina älskar det. Står ute vår sommar och höst och inne i ett iskallt uterum på vintern. Får vatten då och då, väldigt lite på vintern. Är det vanligt att rosmarin blir så stora och tåliga?

  Bifogad fil:
  http://support.tradgardsriket.se/site_media/att...

  Ingrid Vestergaard i Sölvesborg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.