Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Felmeddelande vid uppladdning av bilder

Hej, jag försöker ladda upp nya bilder till mitt bildgalleri. Men jag får ett rött felmeddelande. Varför får jag detta?

Mikael Support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej, på nya webbplatsen fungerar bilduppladdningen lite annorlunda än på gamla webbplatsen. Reglerna för bilduppladdningen är dessa:

    Antal bilder
    Man kan som högst ladda upp 15 st bilder till sitt bildgalleri på en trädgård (tidigare var detta 20 st).

    Filformat
    De filändelser som stöds av den nya uppladdning är jpg jpeg och png
    Du kan se vilket format din bildfil har genom att "högerklicka" på den och välja egenskaper, eller genom att titta på vad som står efter sista punkten i filnamnet (om du kan se detta).

    Filstorlek
    Varje enskild bild du vill ladda upp får vara högst 4MB stor.

    Några tips

    • En bild raderas bara från ditt bildgalleri när du markerat den i bildgalleriet och sedan klickat på den röda texten Radera permanent till höger i bildgalleriet.


    • När du står på fliken 4. Bilder och klickar på krysset på en bild tar du bort den valda bilden från visningen av din trädgård. Däremot tas den inte bort från ditt bildgalleri, utan du kan när som helst välja att lägga till den igen!


    • Om din trädgård har flyttats med till nya webbplatsen, kan det vara så att fler än 15 bilder finns med i ditt bildgalleri. Då behöver du radera bilder från bildgalleriet så att totalt antal bilder är färre än 15 st innan du kan ladda upp några nya.
    Mikael Support
  • Kan man i beskrivningen av sin trädgård lägga in en länk till ett album i Facebook?

    Lasse
  • Hej Lasse,

    Tyvärr kan man inte det i dagsläget. Men det är en bra funktion vi kan lägga till inför nästa TT om fler tycker det är en bra idé.

    Mikael Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.