Får inget lösenord. Sidan är kass

Får inget lösenord. Sidan fungerar inte
Eva Dobrenz Söderqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Ibland hamnar lösenordet i skräpkorgen. Har du kollat den? Annars får du gärna ett nytt av mig men då måste jag veta din epostadress. hälsar Gunnel
    Gunnel Carlson
  • Hej
    Har försökt och loggar mig i Tusend trädgårdar men jag är registrerat men kommer inte in och anmäler mig för årets trädgård. p.gr. av att lösenord fungera inte .Detta har hänt i flera år ,var vänlig och gör något som är lättare.
    dieter@schmatz.se
    --2018-02-01
  • Hej Dieter! Men du kan ju lätt be om ett nytt lösenord! Gör det och logga sedan in med din e-postadress och lösenordet. Vill du registrera dig för Tusen Trädgårdar så går du till Min trädgård och sedan Redigera trädgård, kryssar för Ja till Tusen trädgårdar och väljer år 2018.
    Välkommen!
    Gunnel Carlson
  • Har registrerat mig men har Inte fått något lösenord eller aktiveringslänk. Inget i skräpposten heller. Ska jag registrera mig igen?
    Charlotte Schagerström
  • Hej! Ge mg din e-postadress så kollar jag upp! Hälsar Gunnel
    Gunnel Carlson
  • charlotte.schagerstrom@gmail.com
    Charlotte Schagerström